A.D. CLeaning
Banner site.jpg

Dak ontmossen Oost-Vlaanderen

AD CLeaning specialist in het ontmossen van een dak in Gent, Sint-Niklaas, Lokeren, Lochristi, Eeklo, Oudernaarde... maw gans Oost-Vlaanderen

 
 

Dak ontmossen Oost-Vlaanderen

Net als de weerstomstandigheden in de andere Belgische provincies, zijn deze ook in provincie Oost-Vlaanderen niet optimaal. Daarvan ziet uw dak in de loop der jaren af. Het is onvermijdelijk dat uw dakbedekking vervuild wordt door mos en algen. Dit is niet alleen vuil en estetische onverzorgd, het is ook negatief voor uw dak. Het mos hecht zich met wortels uw dakpan en veroorzaakt zo minuscule barstjes die kunnen leiden tot waterinsijpeling. Bij vriesweer kan dit zelf barsten veroorzaken in uw dakpannen.

A.D. Cleaning heeft hiervoor de geschikte, professionele en betaalbare oplossing. Door uw dak op de juiste manier te ontmossen voorkomt u deze problemen en laat u uw dak opnieuw schitteren. 

AD Cleaning is actief in het ontmossen van daken over de ganse provincie Oost-Vlaanderen: Gent, Sint-Niklaas, Lokeren, Eeklo, Deinze, Geraardsbergen...

Voor meer info kan u doorklikken naar onze infopagina over dakontmossing of hieronder onmiddellijk uw offerteaanvraag indienen die wordt beantwoord binnen de 24 uur.

Soort dakbedekking: *