A.D. CLeaning
Banner site.jpg

Dak ontmossen West-Vlaanderen

AD CLeaning specialist in het ontmossen van een dak in Kortrijk, Roeselare, Ieper, Veurne, Oostende... kortom gans West-Vlaanderen

 
 

Dak ontmossen West-Vlaanderen

De weerstomstandigheden in de provincie West-Vlaanderen zijn niet optimaal. Daaronder gaat uw dak in de loop der jaren gaan lijden. Het is onvermijdelijk dat uw dakbedekking aangetast wordt door mos en algen. Dit is niet alleen vuil en estetische onverzorgd, het is ook nefast voor uw dak. Het mos hecht zich met wortels uw dakpan en veroorzaakt zo minuscule barstjes die kunnen leiden tot waterinsijpeling. Bij vriesweer kan dit zelf barsten veroorzaken in uw dakpannen.

A.D. Cleaning heeft hiervoor de oplossing. Door uw dak te professioneel te ontmossen voorkomt u deze problemen en laat u uw dak opnieuw schitteren. 

AD Cleaning is actief in het ontmossen van daken over de ganse provincie West-Vlaanderen: Kortrijk, Brugge, Roeselare, Torhout, Veurne, Ieper, Diksmuide, Nieuwpoort...

Voor meer info kan u doorklikken naar onze infopagina over dakontmossing of hieronder onmiddellijk uw offerteaanvraag indienen die wordt beantwoord binnen de 24 uur.

Soort dakbedekking: *