A.D. CLeaning
ontmossingswerken.jpg

ontmossen dak West-Vlaanderen

U wil uw dak ontmossen? Contacteer de specialist in dakontmossing voor West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen: AD Cleaning bvba.

 
 
 

ACTIE SEPTEMBER 2018

VRAAG UW VRIJBLIJVENDE DAKANALYSE EN OFFERTE VOOR HET ONTMOSSEN VAN UW DAK EN
ONTVANG EEN GRATIS SCHOORSTEENREINIGING TER WAARDE VAN € 75*

*enkel geldig bij het uitvoeren van de dakontmossing

sticker2.png
 

Ontmossen van daken

Net als schoorstenen zien daken af van regen, wind, zon, kou en warmte. Na enkele jaren kan uw dak bedekt worden door een moslaag. Afhankelijk van verschillende factoren heeft het ene dak er meer last van dan het andere. 

Waarom is het belangrijk uw dak te ontmossen?

Mos op uw dak gaat zich vasthechten op uw dakpannen of leien en de wortels dringen binnen wat het materiaal poreus maakt en scheuren kan veroorzaken. Deze kunnen op de termijn zorgen voor een lekkend dak. Door uw dak te laten behandelen door A.D. Cleaning ziet het er niet alleen nieuw uit maar stijgt ook de levensduur van uw dak

A.D. Cleaning verzorgt uw dak

Al meer dan 25 jaar maken wij bemoste daken weer als nieuw. Dit zowel voor gewone dakpannen als leien. Contacteer ons voor meer info en een vrijblijvende offerte.

Eerst wordt uw dak steeds met een hogedrukreiniger volledig gereinigd. Nadien behandelen we uw dak met speciale producten tegen nieuwe mosbegroeiïng voor een langdurig resultaat. Zo kan u genieten op lange termijn! 

Vrijblijvende offerte

AD Cleaning is voornamelijk actief in het ontmossen van daken in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen evenals een klein deel in Henegouwen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een
gratis en vrijblijvende offerte voor uw dakontmossing. 

Soort dakbedekking *