A.D. CLeaning
schoorsteenvegen.jpg

Schoorsteenveger West-Vlaanderen | schoorsteenveger Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? AD Cleaning reinigt uw schoorsteen met attest.

 
 

AD Cleaning, uw schoorsteenveger in West-Vlaanderen,
Oost-Vlaanderen en Henegouwen

Het reinigen van uw schoorsteen moet op regelmatige basis gebeuren. Dit niet alleen voor een goede werking, maar vooral voor de veiligheid. Rookdeeltjes blijven vast zitten in het rookkanaal waardoor er na enige tijd een brandbare laag wordt gevormd wat tot een schoorsteenbrand kan leiden. Daarnaast kan een verstopping van het rookkanaal ook zorgen voor koolstofmonoxide-intoxicatie.

Door een jaarlijkse controle en schoonmaakbeurt van uw schoorsteen blijft deze veilig en bent u in orde voor de brandverzekering. 

Doe beroep op een schoorsteenveger met ervaring. A.D. Cleaning is al meer dan 25 jaar erkend schoorsteenveger. Wij vegen uw schoorsteen van op uw dak en na de werken krijgt u het nodige attest voor uw verzekering.

AD Cleaning is actief in West-VlaanderenKortrijkWevelgemLedegemWaregemMenenZwevegem, Harelbeke... maar komen ook tot bij u in Oost-Vlaanderen en Henegouwen